Error message when you try to start (EMS) or (EMC) WinRM

 

 

Hi,

you may get this error when you trying to open Exchange 2010 EMC or EMS

so if you did some research you may got a lot of articles about this topic, specially this KB

http://support.microsoft.com/kb/2028305

simply access to

C:\Windows\System32\Inetsrv\config\ApplicationHost.config

use CTRL+ F to find “globalModules” and add this line

<add name="WSMan" image="C:\Windows\system32\wsmsvc.dll" />

like this screenshot 🙂

 

Exchaneg EMC error

 

it’s worked with me and everything going OK 🙂

good luck

Advertisements

About Hany Abd El-Wahab

Hany has 9+ years of experience as IT Solution Architect, Consultation and Training. through a broad range of vendors and technologies (Microsoft, VMware, EMC, Symantec and more). Also certified (Microsoft x4 MCSE, 2x MCITP, 15x MCTS), (VMware VCP-DCV, x2 VCP, 3x VCA, VCSTP), (EMC ISM, VNX-IE), DELL(DCSE-E, S) and more...
This entry was posted in Exchange 2007, Exchange 2010, Exchange 2013 and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s